Uhyggelig snøvær

Vinteren er en flott årstid! Med deilig, lun mørketid og stille snø, lange skiturer i skogen og kakao i kulda. Men det er ikke alltid snøværet er så fint og trivelig – og hva gjør man da, når stormen slår og man ikke kan være utendørs, og kanskje til og med er nervøs for å bli innesnødd? Da er det bare å dumpe ned i sofaen med varme tepper og en deilig kopp med noe varmt, og vente til været stilner og man igjen kan gi seg ut på skitur i vår flotte natur. Ta deg tid til å slappe av!

Inneaktiviteter for dårlig vær

Det finnes massevis av spennende inneaktiviteter – du kan for eksempel ta en titt på utvalget av spill. Sjekk også ut morsomme inneaktiviteter for barn i alle aldre dersom du har barn. Dette er en flott mulighet til å kose seg sammen med familien og kanskje gjøre noe litt utenom det vanlige. Dere kan blant annet leke gjemsel, eller den populære versjonen mørkegjemsel, der en teller og resten gjemmer seg, men med alle lysene slått av! Kanskje du liker å bake? Dette er en perfekt tid for å bake boller og brød eller andre søtsaker, som en kanskje ikke tar seg tid til ellers.

I sofakroken

Enda deiligere er det jo å bare synke ned i godstolen eller sofaen med en god bok, eller kanskje til og med en fin film eller serie! Fra sofakorken kan du også finne på en variasjon av ulike aktiviteter, både på nett og analogt. Du kan for eksempel løse kryssord – dersom du ikke har tilgang til et analogt kryssord, i for eksempel en avis eller lignende, kan du finne et par spennende kryssord på nett. Eller hvorfor ikke prøve lykken på et nettcasino? Der kan du prøve ulike typer spill, og vinne ekte pengepremier du kan nyte når stormen stilner!